Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
NURKAN AÇIKGÖZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Öğrencinin günlük ifade ve temel kalıpları, somut ihtiyaçları karşılamaya yönelik sık kullanılan ifade şekillerini ve basit cümleleri anlayabilmesi, kullanabilmesi ve ilgili sorulara cevap verebilmesi beklenmektedir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ana kaynak: Méthode de français Le Nouveau Taxi ! 1- Livre de l'élève de Guy Capelle, Robert Menand, Hachette. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, konularla ilgili sözlü/yazılı alıştırmalar, ödev / sunum yaptırma |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
İlan edilecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Fransızca |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Öğrenciler derste zamanında hazır bulunmalıdır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
İlan edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|