Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DOÇ.DR. YEŞİM KOBA |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Bu derste, yiyecek ve içecek ve hizmet sektöründe, tüketicilerin seçme, satınalma,kullanma davranış biçimleri ele alınacaktır. Ayrıca tüketicilerin satın alma ve hizmet kullanma davranış biçimlerindeki içsel,dışsal ve karar verme davranışları incelenerek yönetimsel ilişkiler konu edilecektir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Şirvan Şen Demir, Metin Kozak, Tüketici Davranışları, Detay Yayıncılık, Ankara, 2013 |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Anlatım, soru-cevap, örnek olay |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Arasınav ve yıl sonu sınavı yapılmaktadır. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Derse %70 devam zorunluluğu bulunmaktadır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
yesim.koba@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
her pazartesi |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|