Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
İnanç Turizmi Yüksek Lisans |
Dersin Düzeyi |
Yüksek Lisans |
Ders Koordinatörü |
DOÇ.DR. IŞIL ÖZGEN |
Dersi Alan Birimler |
İnanç Turizmi Yüksek Lisans |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı öğrencilere yiyecek ve içecek yönetim uygulamaları ve inanç turizmine olan etkileri hakkında ayrıntılı bilginin verilmesi, yiyecek ve içecek konusunda farklı bir yaklaşım gerektiren inanç turizminde göz önüne alınması gereken noktaların aktarılmasıdır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ana kaynak: |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, konulara bağlı sınıf içi tartışmalar, makale incelemeleri, örnek olay çalışmaları ve ödevler |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Ödevlerin ve sunumların hazırlanışına ilişkin bilgi öğrenci sayısı da dikkate alınarak dönem başında ayrıntılı olarak verilecektir. |
Değerlendirme Kriteri |
Ara sınav ödevi : Öğrencilerini edindikleri bilgiyi kullanarak çıkarımda bulunma düzeyleri ölçülecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
- Ders sırasında her türlü elektronik cihaz kapalı tutulmalıdır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Doç.Dr.Işıl Özgen |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan Edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|