Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Kültürel Miras ve Turizm |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
İRFAN YILDIZ |
Dersi Alan Birimler |
Efes Meslek Yüksekokulu |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı, gastronomi turizmi hakkında bilgi vermektir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ders Notu Kurgun H, Özşeker DB (2016). Gastronomi ve Turizm. Ankara: Detay Yayıncılık. Diğer Kaynaklar Öğretim elemanı tarafından hazırlanan ders notları. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Anlatım, soru-cevap, sunum, açıklama. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Vize ve final sınavı |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Derslerin %70 ine katılım zorunludur. Her türlü kopyacılık eylemi disiplin soruşturması açılması ile sonuçlandırılacaktır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
E-posta Adresi: irfan.yildiz@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Salı: 14: 30-16: 30 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|