Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Veteriner Hekimliği |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
Dersi Alan Birimler |
Veteriner Hekimliği |
Dersin Amacı |
Yetiştiriciliği yapılan deniz ve içsu balıkları ile su ürünlerinin biyolojisi ve üretim yöntemlerine ilişkin temel teknik bilgilerin teorik olarak kazandırılmasını amaçlar. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
1-T.C. Anadolu Üniversitesi Yayını No: 2243 - Açıköğretim Fakültesi Yayını No: 1242 - "SU ÜRÜNLERİ" Kitabı |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Değerlendirme Yöntemleri |
Başarılı / Başarısız *** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Öğrenci ara sınav ve yarıyıl sonu sınavında sorulacak sorular ile değerlendirilecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Ders saatine belirtilen zamana uyulmalıdır.Derslerde ve sınavlarda meydana |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Öğr.Gör.Dr.Hülya GİRGİN |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
|||||||||||||||||||||
|