Description of Individual Course Units
|
Offered By |
Public Health |
Level of Course Unit |
Second Cycle Programmes (Master's Degree) |
Course Coordinator |
PROFESSOR DOCTOR HATICE ŞIMŞEK KESKIN |
Offered to |
Public Health |
Course Objective |
At the end of the course students will be able to assess communities nutritional problems & needs |
Learning Outcomes of the Course Unit |
||||||||||
|
Mode of Delivery |
Face -to- Face |
Prerequisites and Co-requisites |
None |
Recomended Optional Programme Components |
None |
Course Contents |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Recomended or Required Reading |
Present knowledge and nutrition 2008 ..elsevier.com , J of Nutrirition.. |
Planned Learning Activities and Teaching Methods |
numlar, olgu tartışmaları, işyeri gezileri ve problem çözümleri yapılacaktır. |
Assessment Methods |
||||||||||||||||||||||||||||
*** Resit Exam is Not Administered in Institutions Where Resit is not Applicable. |
Further Notes About Assessment Methods |
None |
Assessment Criteria |
Tüm değerlendirmeler 100 puan üzerinden yapılacaktır. Ödev, sunum ve sınavlar ders notuna yansıyacak şekilde yüzdeler üzerinden ağırlıklandırılarak öğrencinin notu hesaplanacaktır. |
Language of Instruction |
Turkish |
Course Policies and Rules |
To be announced. |
Contact Details for the Lecturer(s) |
Ass.Prof.Dr.R Çehreli |
Office Hours |
To be announced. |
Work Placement(s) |
None |
Workload Calculation |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Contribution of Learning Outcomes to Programme Outcomes |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|