Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
PROF. DR. YILMAZ AKGÜNDÜZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Gastronomi öğrencilerinin yazma ilkelerini öğrenmesi, beğeni ve eleştiri yazıları yazmasına yönelik bilgilerle donatılması |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Tompkins, G.E. (2008). Teaching Writing |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Anlatım, soru-cevap, uygulama, tartışma |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Gastronomi ve mutfak sanatları alanına özgü beğeni ve eleştiri yazıları yazabilme |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||
|