Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ÖĞR. ÜYESİ EMİNE ÇAVDAR |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Öğrencinin kendisi, ailesi, alışveriş, iş ve yakın çevresi ile ilgili yabancı olmadığı basit ve sıkça karşılaşılan durumlarda iletişim kurabilmesi. Basit ifadelerle nereli olduğunu, eğitimini, yakın çevresini ve somut ihtiyaçlarını anlatabilmesi. Güncel olaylar ya da kişisel ilgi alanına giren konularla ilgili konuşma ve yazıları ana hatlarıyla anlayabilmesi. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ana kaynak: Méthode de français Le Nouveau Taxi ! 2 Livre de l'élève de Robert Menand, Laure Hutchings, Nathalie Hirschprung, Hachette. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
1. Ders anlatımı, |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
1.Vize Sınavı: Vize sınavı ders içeriğindeki konuları ve haftalık ödevleri kapsamaktadır (%40). |
Değerlendirme Kriteri |
1. Ara sınav |
Dersin Öğretim Dili |
Fransızca |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
1. Derslerin %70'ine katılım zorunludur. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Dr. Öğretim Üyesi Emine ÇAVDAR |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
E-mail: e.cavdar@deu.edu.tr |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|