Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gıda Teknolojisi |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ŞELALE ÖNCÜ GLAUE |
Dersi Alan Birimler |
Gıda Teknolojisi |
Dersin Amacı |
Stajın amacı, öğrencilere sektörde yer alan ticari firmalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulamalar yaptırılmasını sağlayarak iş deneyimi ve sorumluluk bilinci kazandırmaktır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
İlan Edilecektir. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Staj süresince yapılan bilgilendirmeler ve yapılan uygulamalı çalışmalar |
Değerlendirme Yöntemleri |
İLAN EDİLECEKTİR |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Staj dönemi süresince gösterdiği etkinlikler ve hazırlanan staj defteri ile değerlendirilmektedir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Staja devam, staj raporunun hazırlanması ve komisyona sunulması staja kabul için asgari koşullardır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Dr. Öğr. Üyesi Tolga AKCAN, |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Staj Komisyonu başkanı tarafından belirlenir. |
Staj Durumu |
EVET |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|