Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
PROF.DR. HÜLYA KURGUN |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı öğrencinin günlük hayatta ve iş hayatında karşılaştığı somut durum ve olaylar karşısında uygun sözel tepkiler verebilmesini; okuduğunu ve duyduğunu anlamasını, yazma ve basit konuşmaları gerçekleştirmesini sağlamaktır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ana kaynak: Anne Buscha, Szilvia Szita: Begegnungen A1+: Integriertes Kurs- und Arbeitsbuch. Leipzig : Schubert Verlag 2011. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, konularla ilgili sözlü/yazılı alıştırmalar, dönem ödevi / sunum yaptırma |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
1. Vize Sınavı: Vize sınavı ders içeriğindeki konuları ve haftalık ödevleri kapsamaktadır (%40). |
Değerlendirme Kriteri |
Değerlendirmede derste edinilen alıcı ve üretici dil becerilerinin tümü esas alınır. |
Dersin Öğretim Dili |
Almanca |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Derslerin %70 ine katılım zorunludur. Öğrencilerin çalışma kitabında ilgili alıştırmaları yaparak derse katılmaları beklenmektedir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
hulya.kurgun@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Cuma 13:00-15:00 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|