Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Turizm İşletmeciliği Doktora |
Dersin Düzeyi |
Doktora |
Ders Koordinatörü |
PROF.DR. IŞIL ÖZGEN |
Dersi Alan Birimler |
Turizm İşletmeciliği Doktora |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı; Değişen dünya ve rekabet koşulları altında faaliyet gösteren, buna rağmen sayıları her gün artan yiyecek-içecek işletmelerinin genel yapıları hakkında öğrencilere bilgi vermektir. Ayrıca güncel trendler ve bu bağlamda ortaya çıkan yeni problemlere karşı bir yol haritası oluşturmak ta hedeflenmektedir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ders Kitapları |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
1.Teorik ders işleyişi |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
1. Yiyecek-İçecek işletmelerinde meydana gelen güncel eğilimlere yönelik proje öğrenciler tarafından hazırlanır, |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
1.Derse toplamda %70 devam mecburiyeti vardır, |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Doç.Dr. Işıl Özgen |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan Edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|