Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Efes Meslek Yüksekokulu |
Dersin Düzeyi |
|
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
|
DOÇ.DR. EDA AVCI |
Dersi Alan Birimler |
|
İkram Hizmetleri |
Dersin Amacı |
|
Mekan olgusunu öğreterek turizm işletmeleri açısından mekan tasarımının önemi hakkında bilgilendirmek. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
Kısa Ovalı, P., Yüksek, G., Yolal, M. ve Uçkan B.Y. (2012). Turistik Alanlarda Mekan Tasarımı. (Ed. B.Y. Uçkan). Eskişehir Açıköğretim Yayınları |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
Ders anlatımı. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
sınav |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
İlan edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
İlan edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
|
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
