Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Gıda Teknolojisi |
Dersin Düzeyi |
|
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
|
DR.ÖĞR.ÜYESİ TOLGA AKCAN |
Dersi Alan Birimler |
|
Gıda Teknolojisi |
Dersin Amacı |
|
Stajın amacı, öğrencilere sektörde yer alan ticari firmalarda, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulamalar yaptırılmasını sağlayarak iş deneyimi ve sorumluluk bilinci kazandırmaktır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
İlan Edilecektir. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
Staj süresince yapılan bilgilendirmeler ve yapılan uygulamalı çalışmalar |
Değerlendirme Yöntemleri |
|
Başarılı / Başarısız *** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
Staj dönemi süresince gösterdiği etkinlikler ve hazırlanan staj defteri ile değerlendirilmektedir. |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
Staja devam, staj raporunun hazırlanması ve komisyona sunulması staja kabul için asgari koşullardır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
Dr. Öğr. Üyesi Tolga AKCAN, |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
Staj Komisyonu başkanı tarafından belirlenir. |
Staj Durumu |
|
EVET |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
