Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Veteriner Hekimliği |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DR. HÜLYA GİRGİN |
Dersi Alan Birimler |
Dersin Amacı |
Öğrencilere etle ilgili temel bilgiler vermek. Ayrıca et ürünleri teknolojisi ve |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Gürbüz, Ü. Mezbaha Bilgisi ve Pratik Et Muayenesi, Konya, 2009. Wilson, GW. Wilson s Practical Meat Inspection, Oxford, 2005. Toldra, F. Lawrie s Meat Science, Duxford, 2017. Doğruer, Y. Et Bilimi, Konya, 2009. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders teorik olarak 1 saat, uygulamalı olarak 2 saat yapılacaktır.Anlatım,tartışma. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Öğrenci ara sınav ve yarıyıl sonu sınavında sorulacak sorular ile değerlendirilecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Ders saatine belirtilen zamana uyulmalıdır.Derslerde ve sınavlarda meydana gelebilecek |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Prof.Dr.Ümit GÜRBÜZ |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|