Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Düzeyi |
Yüksek Lisans |
Ders Koordinatörü |
PROF.DR. YUSUF GÜMÜŞ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Amacı |
Mesleği için gerekli olan maliyet bilgi ve becerilerini işine uygulayabilme yeterliği kazandırmak. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
1. Prof. Dr. Adnan TÜRKSOY, Konaklama Yönetim Muhasebesi, Turhan Kitabevi, Ankara, 2011. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Derste önce konu teorik olarak anlatılır daha sonra örnek uygulamalar yapılır. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
*** Bütünleme Sınavı Yapılmayan Birimlerde Bütünleme Kriteri Dikkate Alınmaz. |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Arasınav ve Final |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları Geçerlidir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
yusuf.gumus@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Cuma 11:00 - 12:00 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|