Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
PROF. DR. YILMAZ AKGÜNDÜZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Yemek Stilistliği ve Yemek Fotoğrafçılığı nı teorik ve uygulamalı olarak öğretmek. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
H. Dujardin, Plate to Pixel, Digital food Photography & Styling , (Wiley Publishing, 2011 |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Anlatım, sunum, uygulama |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Bu ders temel tasarım ilkeleri doğrultusunda kamera için tabak hazırlama ve tasarlama konuları ile yemek fotoğrafçılığına ilişkin temel bilgi ve becerileri edinme temel değerlendirme kriteridir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
İlan Edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
İlan edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|