Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı öğrencinin günlük hayatta ve iş hayatında karşılaştığı somut durum ve olaylar karşısında uygun sözel tepkiler verebilmesini; okuduğunu ve duyduğunu anlamasını, telefon konuşması ve yazışma yapabilmesini sağlamaktır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ulrike Cohen, Nicoletta Grandi: Herzlich willkommen . Deutsch in Restaurant und Tourismus. Lehr- und Arbeitsbuch. Berlin: Langenscheidt 2012. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, konularla ilgili sözlü/yazılı alıştırmalar, dönem ödevi / sunum yaptırma |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
1.Vize Sınavı: Vize sınavı ders içeriğindeki konuları ve haftalık ödevleri kapsamaktadır (%40). |
Değerlendirme Kriteri |
1. Ara sınav |
Dersin Öğretim Dili |
Almanca |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Derslerin %70'ine katılım zorunludur. Öğretim üyesi uygulamalı sınavlar yapma hakkını saklı tutar. Öğretim üyesi ödev verme hakkını saklı tutar. Öğrenciler fakülte öğretim ve sınav uygulama esaslarına tabidir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
sevdiye.koksal@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Pazartesi / 09:00-12:00 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|