Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ELİF TOPRAK SAKIZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı öğrencinin gerek dil bilgisi, gerek dil öğrenmede gerekli olan dört beceriyi-dinleme, okuma, yazma, konuşma- daha da ileri bir seviyeye taşımasına yardımcı olmaktır. Bu derslerde dil öğrenimini geliştirirken aynı zamanda mesleki İngilizce dersleri uygulaması da yapılmaktadır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Global Pre Intermediate(Macmillan) |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, dönem ödevi, sunum, gurup çalışmaları,her hafta verilen kısa sınavlar(Quiz), dinlemeye yönelik dersler ve sınavlar, ders ile ilgili videolar, gazete haberleri, daha önceden belirlenmiş konular üzerinde öğrencilerin guruplar halinde konuyu tartışmaları ve Computer Assisted Language başlığı altında 1 ders laboratuar kullanımı gibi öğrencileri derste sürekli aktif tutmaya yönelik alıştırmalar kullanılmaktadır. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
İlan edilecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
İngilizce |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Öğrenciler derste zamanında hazır bulunmalıdır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
İlan edilecektir. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
İlan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|