Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ÖĞR. ÜYESİ DEMET BAĞIRAN ÖZŞEKER |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Ders, öğrencilerin işleriyle ilgili günlük faaliyetlere yönelik uygulamalı bilgi, beceri ve yetkinlikleri kazanmasını amaçlamaktadır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Staja yönelik ders materyali bulunmamaktadır. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Uygulama |
Değerlendirme Yöntemleri |
İLAN EDİLECEKTİR |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Öğrenci tarafından sunulan staj raporu, stajın gerçekleştiği kurumun stajla ilgili görüşü dikkate alınarak, Fakülte Staj Komisyonu tarafından değerlendirilmektedir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Her öğrenci zorunlu staj gününü tamamlamak zorundadır. Bu süre bir akademik yıl için 30 işgünüdür. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
E-mail: demet.bagiran@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Salı saat:12:00-13:00 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|