Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ELİF TOPRAK SAKIZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Yabancı dilden mesleki alanlarda faydalanma, yabancı dili iş hayatında doğru kelime ve ifadeleri kullanarak doğru telaffuz, vurgu ve tonlamayla konuşabilme, mesleğiyle ilgili konularda dinlediğini anlayabilme, mesleğiyle ilgili gerekli konularda yazabilme, yazışmalar yapabilme, mesleğiyle ilgili konularda okuduğunu anlayabilme. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Morris, Catrin E. Flash on English for Cooking, Catering & Reception. ESP. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Vize ve final sınavı |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Öğrenciler derslere düzenli katılım sağlamalı ve ders etkinliklerine katılmalıdır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
elif.sakizqdeu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Çarşamba 12.00-14.00 |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|