Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Efes Meslek Yüksekokulu |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ÇAĞDAŞ SUNNA |
Dersi Alan Birimler |
Turizm ve Otel İşletmeciliği |
Dersin Amacı |
Öğrencilerin fonksiyonel gıdaların bileşenleri ve sağlık üzerine etkileri hakkında bilgi sahibi olması amaçlanmaktadır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Fonksiyonel Besinler, Doç. Dr. Gökhan Baysoy, Akademi Yayınevi, 2013. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Yüz-yüze konu anlatımı, sunumlar ve ödevler |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Ara sınav, dönem sonu sınavı ve ödev ile 3 öğrenme çıktısı ölçülecektir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
İlan Edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
nihan.gogus@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
ilan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|