Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
Lisans |
Ders Koordinatörü |
PROF. DR. YILMAZ AKGÜNDÜZ |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
Dersin ana amacı; öğrencilerin meslek hayatında karşılaşabilecekleri sayısal veri tablolarını analiz etme ve yorumlama yeteneğine sahip olmalarını sağlamaktır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Ana kaynak: |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Öğrencinin derse devamı ve ders sonrası konu tekrarı önemlidir. Konu anlatımı esnası veya sonrasında gerekli örnekler çözülmekte ve gerekirse öğrencinin ders sonrası çözmesi için alıştırmalar verilmektedir. |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Öğrencinin vize ve final sınavlarından aldığı notlar ve derse katılımı etkilidir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
yilmaz.akgunduz@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|