Ders Bilgileri
| 
 
 | 
| Dersi Veren Birim | 
| Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu | 
| Dersin Düzeyi | 
| Lisans | 
| Ders Koordinatörü | 
| DR. ÖĞR. ÜYESİ MUSTAFA ÜNÜVAR | 
| Dersi Alan Birimler | 
| Turizm İşletmeciliği | 
| Dersin Amacı | 
| Öğrencilerin gıda kaynaklı hastalıklar, fiziksel, kimyasal tehlikeler ve tarladan çatala üretim as amalarında, tas ınmasında ve kis isel olarak uygulanan önleyici tedbirler hakkında bilgi sahibi olmalarını sag lamaktır. | 
| Dersin Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
| 
 | 
| Dersin Öğretim Türü | 
| Örgün Öğretim | 
| Dersin Önkoşulu/Önkoşulları | 
| Yok | 
| Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar | 
| Yok | 
| Ders İçeriği | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | 
| Ders İçin Önerilen Kaynaklar | 
| Prof. Dr. Nilu fer Koc ak, Yiyecek I c ecek I s letmelerinde Gıda Ve Personel Hijyeni, I SBN 978-9944-223-24-9, Ankara, 2015, Detay Yayıncılık | 
| Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri | 
| Anlatım metodu, soru-cevap metodu, tartışma metodu, örnek olay ve problem çözme metodu | 
| Değerlendirme Yöntemleri | ||||||||||||||||||||||||
| 
 
 | 
| Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar | 
| Yok | 
| Değerlendirme Kriteri | 
| Vize ve final sınavları yoluyla problem çözme yeteneği, uygulama yeteneği, analiz etme, sentezleme ve eleştirel düşünme yeteneği. | 
| Dersin Öğretim Dili | 
| İngilizce | 
| Derse İlişkin Politika ve Kurallar | 
| Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği | 
| Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri | 
| Dersi veren öğretim üyesinin e-posta adresi | 
| Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri | 
| Ders günü, 12:30-13:00 saatleri arası | 
| Staj Durumu | 
| YOK | 
| İş Yükü Hesaplaması | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 
 | 

 
 