Ders Bilgileri
| 
 
 | 
| Dersi Veren Birim | 
| Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu | 
| Dersin Düzeyi | 
| Lisans | 
| Ders Koordinatörü | 
| DR. ÖĞR. ÜYESİ İPEK AYDIN | 
| Dersi Alan Birimler | 
| Gastronomi ve Mutfak Sanatları | 
| Dersin Amacı | 
| Öğrencilere iş etiği kavram ve temellerini öğretmek Bir kurumu etik bir şekilde yönetmek için gerekli olan becerileri kazandırmak | 
| Dersin Öğrenme Kazanımları | ||||||||||
| 
 | 
| Dersin Öğretim Türü | 
| Örgün Öğretim | 
| Dersin Önkoşulu/Önkoşulları | 
| Yok | 
| Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar | 
| Yok | 
| Ders İçeriği | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | 
| Ders İçin Önerilen Kaynaklar | 
| Velasquez, M.G. (2011) Business Ethics: Concepts and Cases: International Edition, 7/E. UK: Pearson. | 
| Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri | 
| Anlatım metodu, soru-cevap metodu, tartışma metodu, örnek olay ve problem çözme metodu | 
| Değerlendirme Yöntemleri | ||||||||||||||||||||||||
| 
 
 | 
| Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar | 
| Yok | 
| Değerlendirme Kriteri | 
| Vize ve final sınavları yoluyla problem çözme yeteneği, uygulama yeteneği, analiz etme, sentezleme ve eleştirel düşünme yeteneği. | 
| Dersin Öğretim Dili | 
| Türkçe | 
| Derse İlişkin Politika ve Kurallar | 
| Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği | 
| Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri | 
| ipek.aydin@deu.du.tr | 
| Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri | 
| Her dönem ders programına göre değişiklik göstermektedir. | 
| Staj Durumu | 
| YOK | 
| İş Yükü Hesaplaması | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||
| Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 
 | 

 
 