Ders Bilgileri
| 
                     
 
  | 
       	        
Dersi Veren Birim |  
       	        
| 
                    Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu  | 
       	        
Dersin Düzeyi |  
       	        
| 
                    Lisans  | 
       	        
Ders Koordinatörü |  
       	        
| 
                    DR. ÖĞR. ÜYESİ MUSTAFA ÜNÜVAR  | 
       	        
Dersi Alan Birimler |  
       	        
| 
                    Turizm İşletmeciliği  | 
       	        
Dersin Amacı |  
       	        
| 
                     Öğrencilerin gıda kaynaklı hastalıklar, fiziksel, kimyasal tehlikeler ve tarladan çatala üretim as amalarında, tas ınmasında ve kis isel olarak uygulanan önleyici tedbirler hakkında bilgi sahibi olmalarını sag lamaktır.  | 
       	        
Dersin Öğrenme Kazanımları |  
       	        ||||||||||
                  
  | 
       	        
Dersin Öğretim Türü |  
       	        
| 
                   Örgün Öğretim  | 
       	        
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |  
       	        
| 
                   Yok  | 
       	        
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |  
       	        
| 
                   Yok  | 
       	        
Ders İçeriği |  
       	        |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                   
  | 
       	        
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |  
                        
| 
                            Prof. Dr. Nilu fer Koc ak, Yiyecek I c ecek I s letmelerinde Gıda Ve Personel Hijyeni, I SBN 978-9944-223-24-9, Ankara, 2015, Detay Yayıncılık  | 
                        
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |  
                    
| 
                         Anlatım metodu, soru-cevap metodu, tartışma metodu, örnek olay ve problem çözme metodu  | 
                    
Değerlendirme Yöntemleri |  
                        ||||||||||||||||||||||||
| 
                             
 
  | 
                        
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |  
                        
| 
                            Yok  | 
                        
Değerlendirme Kriteri |  
                        
| 
                             Vize ve final sınavları yoluyla problem çözme yeteneği, uygulama yeteneği, analiz etme, sentezleme ve eleştirel düşünme yeteneği.  | 
                        
Dersin Öğretim Dili |  
       	        
| 
                    İngilizce  | 
       	        
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |  
                        
| 
                            Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği  | 
                        
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |  
                        
| 
                            Dersi veren öğretim üyesinin e-posta adresi  | 
                        
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |  
                        
| 
                             Ders günü, 12:30-13:00 saatleri arası  | 
                        
Staj Durumu |  
       	        
| 
                    YOK  | 
       	        
İş Yükü Hesaplaması |  
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                   
  | 
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |  
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
                    
 
  | 
       	        
