Ders Bilgileri
| 
                     
 
  | 
       	        
Dersi Veren Birim |  
       	        
| 
                    Gastronomi ve Mutfak Sanatları  | 
       	        
Dersin Düzeyi |  
       	        
| 
                    Lisans  | 
       	        
Ders Koordinatörü |  
       	        
| 
                    UĞUR LOKMAN  | 
       	        
Dersi Alan Birimler |  
       	        
| 
                    Gastronomi ve Mutfak Sanatları  | 
       	        
Dersin Amacı |  
       	        
| 
                     Pastacılık ile ilgili işleme teknolojileri ve hammaddelerin kullanımı konusunda bilgi sahibi olmak  | 
       	        
Dersin Öğrenme Kazanımları |  
       	        ||||||
                  
  | 
       	        
Dersin Öğretim Türü |  
       	        
| 
                   Örgün Öğretim  | 
       	        
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |  
       	        
| 
                   Yok  | 
       	        
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |  
       	        
| 
                   Yok  | 
       	        
Ders İçeriği |  
       	        |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                   
  | 
       	        
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |  
                        
| 
                            Türkan C. (2009) Yemek Repertuarı, Ankara: Sistem Ofset   | 
                        
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |  
                    
| 
                         1. Temel kavramların açıklanmasına yönelik ders sunumu.  | 
                    
Değerlendirme Yöntemleri |  
                        ||||||||||||||||||||||||
| 
                             
 
  | 
                        
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |  
                        
| 
                            1.Vize Sınavı: Vize sınavı ders içeriğindeki konuları, ödevleri ve uygulamaları kapsamaktadır (%40).  | 
                        
Değerlendirme Kriteri |  
                        
| 
                             Öğrenci;  | 
                        
Dersin Öğretim Dili |  
       	        
| 
                    Türkçe  | 
       	        
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |  
                        
| 
                            1.	Derslerin %70 ine devam zorunludur.  | 
                        
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |  
                        
| 
                            ugur.lokman@deu.edu.tr  | 
                        
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |  
                        
| 
                             Perşembe 10:00-11:00  | 
                        
Staj Durumu |  
       	        
| 
                    YOK  | 
       	        
İş Yükü Hesaplaması |  
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
                   
  | 
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |  
       	        ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
                    
 
  | 
       	        
