Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Turizm İşletmeciliği Doktora |
Dersin Düzeyi |
|
Doktora |
Ders Koordinatörü |
|
PROF. DR. IŞIL ÖZGEN |
Dersi Alan Birimler |
|
Turizm İşletmeciliği Doktora |
Dersin Amacı |
|
Bu dersin amacı; Değişen dünya ve rekabet koşulları altında faaliyet gösteren, buna rağmen sayıları her gün artan yiyecek-içecek işletmelerinin genel yapıları hakkında öğrencilere bilgi vermektir. Ayrıca güncel trendler ve bu bağlamda ortaya çıkan yeni problemlere karşı bir yol haritası oluşturulması hedeflenmektedir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
Ders Kitapları |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
1.Teorik ders işleyişi |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
1.Vize Sınavı |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
1.Derse toplamda %70 devam mecburiyeti vardır, |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
Prof.Dr. Işıl Özgen |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
Görüşme Günleri |
Staj Durumu |
|
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
