Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Efes Meslek Yüksekokulu |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ÇAĞDAŞ SUNNA |
Dersi Alan Birimler |
İkram Hizmetleri |
Dersin Amacı |
Gıda katkı maddelerinin genel özellikleri, kullanım alanları ve potansiyel sağlık riskleri hakkında temel oluşturmak. Ulusal ve Uluslararası mevzuatları değerlendirerek gıda katkı maddeleri hakkında yetkinlik kazandırmak. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
T. ALTUĞ ONOĞUR, 'Gıda Katkı Maddeleri', SİDAS 2011, İZMİR. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Ders anlatımı, sunumlar ve ödevler |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
Sınavlar ve ödevler |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Derslerin %70'ine katılmak ve dersin gerekliliklerini yerine getirmek zorunludur. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
cagdas.sunna@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Dönem başında belirtilen programda yer alan günlerdir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|