Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Düzeyi |
Yüksek Lisans |
Ders Koordinatörü |
DOÇ. DR. TURGAY BUCAK |
Dersi Alan Birimler |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Amacı |
Ders aşamasını bitirmiş olan öğrencilerin edindikleri bilgi, görgü ve deneyimler doğrultusunda; bilimsel etik ve çalışma disiplini kapsamında güncel literatür, yeni gelişmeleri izleme, değerlendirebilme ve tartışabilme yeteneğinin kazandırılması ve öğrenilenlerin uygulamaya geçirilebilmesi amacıyla danışman öğretim üyesi gözetiminde tez çalışmasının tamamlanmasıdır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Tez konusu ile ilgili her türlü kitap, makale, tez ve bildiriden faydalanılacaktır. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Etkinlikler değerlendirme kriterleri ve ders yükü kısmında verilecektir. |
Değerlendirme Yöntemleri |
Başarılı / Başarısız |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Değerlendirme Kriteri |
Tez aşamasında olan öğrencilerin çalıştıkları bilimsel alan ile ilgili güncel literatürü ve yeni gelişmeleri izleyebilme, değerlendirebilme ve tartışabilme yetenekleri hazırladıkları tez ile ölçülmektedir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Her türlü intihal girişimi ve fiili disiplin cezası ile sonuçlanır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Ders, öğrencinin tez danışmanı ile yürütülür. |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Daha sonra ilan edilecektir. |
Staj Durumu |
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|