Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Düzeyi |
|
Lisans |
Ders Koordinatörü |
|
DOÇ. DR. TURGAY BUCAK |
Dersi Alan Birimler |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları |
Dersin Amacı |
|
Yiyecek İçecek işletmlerini, birimlerini, menü, satın alma, teslim alma, depolama, satış, yeni trendler ve gastronomi rehberlerini tanımlamak. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
Doç. Dr. Turgay BUCAK, Yiyecek İçecek İşletmeciliği, Detay Yayıncılık. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
Literatür ve teknik gezi |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
Ara sınav ve yarıyıl sonu sınavı |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
Dokuz Eylül Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
turgay.bucak@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
Salı 12:00 |
Staj Durumu |
|
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
