Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Turizm İşletmeciliği |
Dersin Düzeyi |
|
Lisans |
Ders Koordinatörü |
|
DOÇ. DR. ÖZGE ADAN GÖK |
Dersi Alan Birimler |
|
Turizm İşletmeciliği |
Dersin Amacı |
|
banket organizasyonları hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
Yaşar Yılmaz, Otel ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ziyafet Organizasyonu ve Yönetimi(2007), Detay Yayıncılık |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
Dersler teorik olarak verilmektedir |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
Değerlendirme vize, final ve öğrenci ödev sunumları şeklindedir. |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
Öğrenciler, dersle ilgili bütün bilgileri, duyuruları ve program değişiklikleri elde etmekle yükümlüdürler. Tüm öğrenciler, öğretim üyesi tarafından bildirilen tüm kurallara uymak zorundadır. Öğrenciler ödev ve projeleri zamanında teslim etmekle yükümlüdür. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
ceylan.alkan@deu.edu.tr |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
Salı-Çarşamba: 13:00-16:00 |
Staj Durumu |
|
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
