Ders Bilgileri
|
Dersi Veren Birim |
Gıda Teknolojisi |
Dersin Düzeyi |
Önlisans |
Ders Koordinatörü |
DR. ŞELALE ÖNCÜ GLAUE |
Dersi Alan Birimler |
Gıda Teknolojisi |
Dersin Amacı |
Bu dersin amacı; öğrencilerin gıda teknolojisi alanında faaliyet gösteren işletme, tesis veya kurumlarda uygulamalı deneyim kazanmalarını sağlamak, saha uygulamaları ile teorik bilgileri ilişkilendirmelerini desteklemek ve gerçek iş ortamında mesleki sorumluluk, iletişim, gözlem, değerlendirme ve raporlama becerilerini geliştirmektir. Öğrencilerin kalite, hijyen, iş güvenliği ve çevre bilinci çerçevesinde görev alarak üretim süreçlerini tanımaları ve analiz edebilmeleri hedeflenmektedir. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
Kaynak bulunmamaktadır. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
Staj süresince yapılan bilgilendirmeler ve yapılan uygulamalı çalışmalar |
Değerlendirme Yöntemleri |
İLAN EDİLECEKTİR |
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
Staj dönemi süresince gösterdiği etkinlikler ve hazırlanan staj defteri ile değerlendirilmektedir. |
Değerlendirme Kriteri |
Staj dönemi süresince gösterdiği etkinlikler ve hazırlanan staj defteri ile değerlendirilmektedir. |
Dersin Öğretim Dili |
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
Staja devam, staj raporunun hazırlanması ve komisyona sunulması staja kabul için asgari koşullardır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
Dr. Şelale ÖNCÜ GLAUE |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
Staj Komisyonu başkanı tarafından belirlenir. |
Staj Durumu |
EVET |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||
|
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|