Ders Bilgileri
|
|
Dersi Veren Birim |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Düzeyi |
|
Yüksek Lisans |
Ders Koordinatörü |
|
DOÇ. DR. PINAR IŞILDAR |
Dersi Alan Birimler |
|
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans |
Dersin Amacı |
|
Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde gıda sistemlerini inceleyerek, sürdürülebilir gıda yönetimi hakkında gerekli bilgi ve becerinin kazandırılmasıdır. |
Dersin Öğrenme Kazanımları |
||||||||||||
|
Dersin Öğretim Türü |
|
Örgün Öğretim |
Dersin Önkoşulu/Önkoşulları |
|
Yok |
Ders İçin Önerilen Diğer Hususlar |
|
Yok |
Ders İçeriği |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ders İçin Önerilen Kaynaklar |
|
Pınar Işıldar (2021). Destinasyon Yönetiminde Yeni Yaklaşımlar , Edt: Karasakal, S. Ve Doğan, O., Nobel Akademik Yayıncılıktan, Ankara, Syf.235-260. |
Öğrenme ve Öğretme Yöntemleri |
|
Ders anlatım, Sunum, Örnek olay incelemeleri, Makale okumaları |
Değerlendirme Yöntemleri |
||||||||||||||||||||||||
|
|
Değerlendirme Yöntemlerine İliskin Aciklamalar |
|
Yok |
Değerlendirme Kriteri |
|
1.Vize Sınavı: Vize sınavı ders içeriğindeki konuları ve haftalık ödevleri kapsamaktadır (%40). |
Dersin Öğretim Dili |
|
Türkçe |
Derse İlişkin Politika ve Kurallar |
|
Öğrenciler derste zamanında hazır bulunmalıdır. |
Dersin Öğretim Üyesi İletişim Bilgileri |
|
Doç. Dr. Pınar Işıldar |
Ders Öğretim Üyesi Görüşme Gün ve Saatleri |
|
Salı, 13:00-14:00 |
Staj Durumu |
|
YOK |
İş Yükü Hesaplaması |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Program ve Öğrenme Kazanımları İlişkisi |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
