: ZİHİNSEL VE FİZİKSEL YATIRIM

FBA 1001 ZİHİNSEL VE FİZİKSEL YATIRIM SEÇMELİ 1 2 0 3

İşletme Fakültesi

DR. ÖĞR. ÜYESİ GÖNENÇ DEMİR

Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik (İngilizce)
Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret
İşletme
İktisat
Turizm İşletmeciliği
Uluslararası İlişkiler

Dersin amacı öğrencilerin lise döneminde sahip oldukları zihinsel ve fiziksel becerileri sürdürmelerine ve geliştirmelerine olanak sağlamaktadır.

1   Sürdürebilir zihinsel ve fiziksel faaliyetler kapsamında öğrencilerin profesyonel yaşamlarını sportif / sanatsal faaliyetler ile birleştirmelerini sağlamak ve zihinsel ve sanatsal yeteneklerini üniversite eğitimleri süresince geliştirmelerine olanak sağlamaktır.

5 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
6 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
7 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
8 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
9 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
10 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
11 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
12 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
13 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.
14 Öğrencilerin Fakülte takımında / topluluğunda görev almaları ve Fakülteyi temsilen etkinliklere katılmaları gerekmektedir.

1- Tom Rath & Jım Harter, Well Being, The Five Essentials Elements, Gallup Press, Omaha, United States, 2010
2- Jim Clifton & Jım Harter, Wellbeing At Work, Gallup Press, Omaha, United States, 2021

Öğrencinin zihinsel ve fiziksel yeteneğine uygun olarak seçilmiş olduğu fakülte takımında / topluluğunda fiziksel ve zihinsel etkinliklere katılması beklenmektedir.

İLAN EDİLECEKTİR

1- Öğrencilerin Fakülte Takımı veya Topluluğu etkinliklerinde görev alması beklenmektedir.
2- Belirlenen ders günlerinde yapılan çalışmalara (antremanlara / provalara) düzenli olarak katılmalıdır.
3- Spor Kültür Sağlık Daire başkanlığı tarafından düzenlenen ilgili etkinliklere katılım gösterilmelidir.

1. Öğrencilerin Fakülte Takımına / Topluluğuna seçilmesi ve takımda oyuncu olarak görev alması gerekmektedir.
2. Belirlenen günlerde yapılan çalışmalara eksiksiz katılmalıdır.
3. Spor Kültür Sağlık Daire başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvalara katılım gösterilmelidir.

Prof. Dr. Çağnur Balsarı

Pazartesi