Metin Kutusu: DEĞERLİ HOCALARIMIZ, ÇALIŞANLARIMIZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ

Metin Kutusu: BİZİ ARAYIN
Yerleşke içerisinde şüpheli kişilerin eşgallerine veya şüpheli paketlere dikkat ederek en yakın güvenlik noktasına ya da aşağıdaki telefon numaralarını arayarak yerleşke güvenlik birimine haber veriniz.
İhbarınızı aldığımız andan itibaren yerleşkenin hangi noktasında olursanız olun en kısa sürede güvenlik birimleri  olay yerinde olacaktır.
İRTİBAT NUMARALARI
DEÜ Dokuz Çeşmeler Yerleşkesi   : 420 41 80 (2167-2147)

DEÜ Tınaz Tepe Yerleşkesi           : 412 77 77 (7777)
                                                          412 89 60 (8950)
DEÜ Eğitim Yerleşkesi                  : 420 09 08 (212)
                                                          420 48 82 (1122)
TINAZTEPE YERLEŞKE KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Metin Kutusu: ALACAĞINIZ ÖNLEMLER
1.	Yerleşke içerisinde kantin, kafeterya vb. yerlerde otururken cep telefonu, cüzdan ve çanta gibi eşyalarınızı yanınızdan ayırmayınız.
2.	Eğitim ve öğretim gördüğünüz dersliklerde ders aralarında değerli eşyalarınızı kesinlikle sınıfta bırakmayınız.
3.	Odanızdan kısa süreliğine de olsa ayrılsanız muhakkak kapınızı kilitleyiniz.
4.	Çantanızı kalabalık ortamlarda muhakkak vücudunuzun ön tarafında taşıyınız.
5.	De-kartınızı sizden başkasının kullanmasına izin vermeyiniz, bu olay suç teşkil etmektedir.
6.	Can güvenliğiniz için Yerleşke sınırları içinde belirlenen hız limitine; trafik uyarı levhaları ve görevlilerinin uyarılarına lütfen dikkat ediniz.

Metin Kutusu: Öğrenci ve personel sayısı her geçen gün artan Üniversitemiz  Yerleşkelerinde  güvenlik hizmetlerini daha etkin hale getirecek  yeni uygulamalar başlatmış bulunmaktayız.

Bu kapsamda Koruma ve Güvenlik Amirliği bünyesinde De-Kart Geçiş Sistemleri, güvenlik kameraları, 24 saat süresince görev yapan devriye ekipleri vb. çalışmalar ile personel ve örgencilerimizin daha güvenli ve huzurlu bir ortam yaratılmaya çalışılmıştır.                             .     Takdir edeceğiniz gibi bu uygulamalar ancak sizlerin destekleri ile daha etkili sonuç verecektir. Bu nedenle güvenlik uygulamalarına vereceğiniz desteğin yanında aşağıda belirtilen konularda da göstereceğiniz özen ve duyarlılık için teşekkür ederiz.